Kokosoljen brukes i kroppen for å produsere energi istedenfor å lagre den som kroppsfett.
Middelsange fettsyrer påskynder stoffskiftet gjennom å forbrenne flere kalorier, hvilket resulterer i vektreduksjon. Med andre ord blir det meste av kokkosoljens mettede lett smeltbart og raskt omvandlet til energi på grunn av sitt høye innhold av laurinsyre.
Ideell i lav karbohydratdietter da den ikke øker blodsukkernivåene, og stimulerer dessuten fettforbrenningen.
Extra Virgin brukes som kosttilskudd eller som smaksetter i matlaging.
I Cocosa Extra Virgin fra Soma Nordic finnes ingen transfettsyrer!
Rekommendert daglig inntak:
Som naturlig tilskudd av sunne fettsyrer: 1-3 spiseskjeer per dag. Kan inntas som den er, på brødskiven, i smoothies eller shaker, bakverk, som tilsetning til maten etter steking og koking for å bevare vitaminer, mineraler og antioksidanter. Oljen kan oppbevares i romstemperatur; oljen blir flytende ved 24°C.
Ingredienser: 100% økologiske Kokosolje.
Mettede fettsyrer 92,33 %
Enkelumettede fettsyrer 6,12 %
Flerumettede fettsyrer 1,49 %
Omega 3 <0,1 %
Omega 6 1,49 %
Transfettsyrer <0,1 %
Analysene er utførte av AnalyCen i Lidköping, Sverige 2006-11-10.
Allergiinformasjon: Kan inneholde spor av nøtter.